Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Ο συνολικός αριθμός των γενικών γραμματέων, έσπασε ακόμα και το ρεκόρ της προηγούμενης Συγκυβέρνησης


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ
Σχολιάζοντας την σημερινή ανακοίνωση της Κυβέρνησης για τους διορισμούς νέων γενικών γραμματέων στα υπουργεία, η Βουλευτής Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Μετά και τις σημερινές ανακοινώσεις διορισμών από τη νέα Συγκυβέρνηση, ο συνολικός αριθμός των γενικών γραμματέων ξεπέρασε αισίως τους 50! Δηλαδή έσπασε ακόμα και το ρεκόρ της προηγούμενης Συγκυβέρνησης, γιατί προφανώς πολλοί καινούργιοι φίλοι, φίλες και πολιτευτές έπρεπε να «βολευτούν» κάπου.
Το ότι τα παραπάνω δεν συνάδουν με τις διακηρύξεις του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για «πιο αξιοκρατική και πιο οικονομική» δημόσια διοίκηση είναι δεδομένο. Αυτό όμως που δεν είναι δεδομένο και θα πρέπει να διερευνηθεί είναι το που θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρώνονται οι ημέτεροι εν μέσω επαπειλούμενων περικοπών ύψους 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ σε βάρος του ελληνικού λαού. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεσμεύονται να ελέγξουν μέσω της Βουλής αυτό το όργιο κατασπατάλησης χρημάτων που ανήκουν στους καθημαγμένους οικονομικά φορολογούμενους Έλληνες πολίτες».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.