Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα


Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι υπηρεσίες τις Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων, με υψηλές θερμοκρασίες και ενίσχυση των ανέμων.
Για το λόγο αυτό ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έχει θέσει τις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων σε πλήρη ετοιμότητα, σύμφωνα με το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουμε όλοι μας τόσο το Σαββατοκύριακο όσο και μέσα στην εβδομάδα που θα μας έρθει, καθώς η ενίσχυση των βόρειων, βορειοανατολικών ανέμων στην χώρα, αναμένεται να είναι επικίνδυνη για την εκδήλωση πυρκαγιών. Συστήνεται η αποφυγή της ρίψης τσιγάρων από τα αυτοκίνητα, το κόψιμο ξύλων με αλυσοπρίονα, οι οξυγονοκολλήσεις κοντά σε δασικές εκτάσεις και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.