Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Παρουσίαση Εθνικού Ολύμπου.


Το Σάββατο 7 Ιουλίου και ώρα 19:00 στο «οικογενειακό κέντρο» Εσπερίδες στην Ολυμπιάδα Ελασσόνας θα γίνει η παρουσίαση του νέου συλλόγου με την ονομασία « Εθνικός Ολύμπου» .
Ο σύλλογος θα λειτουργήσει τμήματα ποδόσφαιρου , μπάσκετ , βόλεϊ , στίβου , πάλης και έχει σκοπό να συνδράμει όχι μόνο στα αθλητικά αλλά και στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής .
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν το σήμα , οι ενδυμασίες ,οι χορηγοί , η διοίκηση και το πλάνο λειτουργίας του συλλόγου.

Πρόκειται για μια προσπάθεια που ξεκινά από μια ομάδα ανθρώπων με μεράκι και αγάπη  για τον τόπο τους οι οποίοι  θέλουν να μεταδώσουν στους νέους της περιοχής Ολύμπου  τα ιδεώδη του αθλητισμού .
Η έδρα του συλλόγου θα είναι το κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας Ελασσόνας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλεί όλους τους μαθητές , τους γονείς , τους ανθρώπους του αθλητισμού και τους κατοίκους της περιοχής να παραβρεθούν στην παρουσίαση του συλλόγου . Για περισσότερες πληροφορίες όσοι επιθυμούν μπορούν να καλέσουν στο 6980065414 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.