Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2012

Β. Κορκίδης: Να ισχύσει και για την Ελλάδα ό,τι ισχύει για Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία

Eνθαρρυντικό είναι για το εμπόριο ότι η ΕΕ φαίνεται αποφασισμένη να προωθήσει ελεύθερες, δίκαιες και ανοιχτές εμπορικές συναλλαγές, όπως σχολίασε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης για τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής, ενώ σημείωσε ότι η χώρα μας πρέπει να ζητήσει ό,τι ισχύει για την Ισπανία, την Ιταλία κα τη Ιρλανδία να ισχύσει άμεσα και για την Ελλάδα.

«Είναι ιδιαίτερα πρόωρη η τοποθέτηση πάνω στα αποτελέσματα της Συνόδου, πριν δηλαδή εξειδικευτούν τα μέτρα που θα τονώσουν κάθε οικονομική παράμετρο. Σημειώνεται, όμως, πως η αίσθηση που απορρέει από τα συμπεράσματα είναι πως η Ευρώπη για ακόμα μία φορά θέτει στόχους, υπογραμμίζει τη σημασία τους, δεσμεύεται για την υλοποίησή τους, αλλά στο τέλος και μάλιστα πολύ αργά, συνειδητοποιεί τις δυσκολίες μετατροπής των λόγων και των υποσχέσεων σε πράξη», δηλωσε ο κ. Κορκίδης. 
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.