Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Πρόστιμο σε οδηγό που χάζευε τα προσόντα γυναίκας στο πεζοδρόμιο..

Κάτι τέτοιο πρέπει να είδε ο 26χρονος…
Εξήντα λίρες (περίπου 75 ευρώ) στοίχισε σε έναν οδηγό από το Ηνωμένο Βασίλειο η αφηρημάδα του…

Ο λόγος απλός. Ο 26χρονος οδηγός, Νταγκ Μακλίν, οδηγώντας το αυτοκίνητό του στην πόλη Στοκτσερτς λίγα χιλιόμετρα έξω από το Λονδίνο, εστίασε το ενδιαφέρον του στα προσόντα μίας… γυναίκας η οποία περπατούσε στο πεζοδρόμιο.
 
Το «καρφωμένο» βλέμμα του καταγράφηκε από τις κάμερες της Αστυνομίας και έτσι οι Αρχές του επέβαλαν το συγκεκριμένο πρόστιμο, με την κατηγορία πως οδηγούσε απρόσεκτα, παρόλο που δεν δημιούργησε κάποιο ατύχημα ή καθυστέρηση στην κυκλοφορία.

«Η πίσω όψη της κοπέλας ήταν όμορφη και ήθελα να δω αν και το πρόσωπό της ήταν τόσο όμορφο όσο η σιλουέτα της», σημείωσε, τονίζοντας πως κάθε άντρας στον πλανήτη θα έκανε το ίδιο.
Πάντως, παραδέχτηκε πως τα φωτογραφικά στοιχεία απεικονίζουν τον ίδιο να χαζεύει την κοπέλα, σημειώνοντας ωστόσο, πως είχε τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.