Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Την τρελή κάνει η κα Σταμάτη...

Στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών προτίθενται να καταφύγουν οι συνήγοροι της συζύγου του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη, για να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, μετά την άρνηση του ανακριτή της υπόθεσης να αποδεχθεί το αίτημά της.

Η προσωρινά κρατούμενη σύζυγος του πρώην υπουργού που προσκόμισε στην αίτησή της ψυχιατρική γνωμάτευση του επίκουρου καθηγητή της
Ψυχιατροδικαστικής, Α. Δουζένη, σύμφωνα με την οποία πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, δεν έπεισε ούτε τον ανακριτή κ. Μαλλή ούτε και την αρμόδια εισαγγελέα Ε. Κυβέλου η οποία εισηγήθηκε την απόρριψη του αιτήματος.
Η εισαγγελέας επικαλέστηκε στην αρνητική της πρόταση, πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η κ. Σταμάτη, αναφέροντας ότι καταδεικνύει πως η αιτούσα «είναι απολύτως ικανή να επικοινωνεί και να ενεργεί προς υπεράσπισή της και μάλιστα όχι μόνον ενώπιον των αρμόδιων αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.