Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2012

Είναι ενημερωμένο το ΥΠΕΞ για την μυστική διπλωματία του κ. Παπανδρέου ;;;


Δείτε τι γράφει στην ιστοσελίδα του ο Umut Oran...
"Mr. Umut Oran meet with Papandreou and Ashton, proposed a new solution for the Syrian Conflict"
Vice Chairman of the Turkey – EU Joint Parliamentary Commitee Mr. Umut ORAN meet with former Prime Minister of Greece and Presidenf of the Socialist International George Papandreou and EU High Representative Baroness Catherine Ashton in Samos Island, 15th July 2012 for the Symi Symposium. They have discussed the recent situation in Syria and the proposal delivered by Mr. Oran for an hour. According to the proposal Socialist International will form a task force in cooperation with UN and Arab League to go to the Syria, negotiate with all the parts of the conflict and empower the peace efforts.
Η μετάφραση στα Ελληνικά...

Ο κ. Umut Oran συναντήθηκε με τον Παπανδρέου και την Ashton και πρότεινε μια νέα λύση για τη σύγκρουση της Συρίας
Ο Αντιπρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής επιτροπής Τουρκίας - ΕΕ, κ. Umut ORAN είχε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδα και πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργο Παπανδρέου και την Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ
για τις Εξωτερικές Σχέσεις και την Πολιτική Ασφάλειας Βαρώνη Catherine Ashton, στο νησί της Σάμου στις 15 Ιουλίου 2012 στο Συμπόσιο της Σύμης.
Συζήτησαν την πρόσφατη κατάσταση στη Συρία και την πρόταση που διατυπώθηκε από τον κ. Οράν για μια ώρα.
Σύμφωνα με την πρόταση η Σοσιαλιστική Διεθνής θα σχηματίσει μια ομάδα εργασίας σε συνεργασία με τον ΟΗΕ και τον Αραβικό σύνδεσμο για να πάει στη Συρία, να διαπραγματευθεί με όλα τα μέρη της κρίσης και να ενδυναμώσει τις ειρηνευτικές προσπάθειες.
Ο  Umut Oran επέδωσε μάλιστα και την ακόλουθη επιστολή στον κ. Παπανδρέου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.