Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Τ. Κουίκ: "Εντολή εκκένωσης της Ελληνικής Πρεσβείας στην Δαμασκό" Ηχητικό

ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσε ο Τέρνς Κουίκ στο ράδιο “Marconi 96,1 FM” και στην εκπομπή “ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”, του Γιώργου Κουμιώτη
Δήλωση βόμβα πριν από λίγο, στο ράδιο “Marconi 96,1 FM” και στην εκπομπή “ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”, του Γιώργου Κουμιώτη, από τον Βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και Τομεάραχη των Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.
Συγκεκριμένα, ο Τέρενς Κουίκ δήλωσε πως το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών έδωσε εντολή, ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκκένωσης της Ελληνικής Πρεσβείας στην Δαμασκό, ενώ σημείωσε πως πρέπει να είμαστε έτοιμη για οτιδήποτε.

ΑΚΟΥΣΤΕ τι δήλωσε στο ράδιο “Marconi 96,1 FM” και στην εκπομπή “ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ”, του Γιώργου Κουμιώτη

e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.