Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ανησυχούν για την διακοπή αεροπορικών δρομολογίων στην Θεσσαλονίκη


ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α’ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 «Είναι ανησυχητική εξέλιξη η απόφαση μεγάλων και αναγνωρισμένων διεθνών αερομεταφορέων όπως η Swiss, η British Airways και η Alitalia να κόψουν από το φθινόπωρο, είτε σε οριστική βάση είτε σε προσωρινή, τα δρομολόγιά τους από και προς Θεσσαλονίκη.

Η Θεσσαλονίκη είναι πύλη εισόδου σε Βόρεια Ελλάδα και Βαλκάνια, περιφερειακός κόμβος για εμπόριο και μεταφορές, συγκοινωνιακός προορισμός για τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν την πόλη ή να κάνουν τις διακοπές τους στις γύρω περιοχές και σε όλο το γεωγραφικό μήκος της Βόρειας και Βορειοανατολικής Ελλάδας.
Θα περιμέναμε λοιπόν από την κυβέρνηση να προβεί σε άμεσες ενέργειες θέσπισης κινήτρων ενίσχυσης της μέσω αέρος άφιξης και αναχώρησης τουριστών, επισκεπτών, εμπόρων, επιχειρηματιών κ.α. και όχι να γίνεται απλός αποδέκτης και παρατηρητής δυσάρεστων ειδήσεων.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και με άμεσα αντανακλαστικά το θέμα αυτό, διότι οι συνέπειες του θα είναι επιβαρυντικές, ειδικά σε μία τόσο κρίσιμη εποχή για την Οικονομία, τον Τουρισμό και την Επιχειρηματικότητα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.