Όταν ο κ. Ρουμελιώτης λέει αυτά που λέει..τι πρέπει να κάνουν δικαιοσύνη-κόμματα ;;

O κ. Ρουμελιώτης μόλις χθες δήλωσε ξεκάθαρα ότι, το ΔΝΤ γνώριζε ότι θα αποτύχει το πρόγραμμα.
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε :"Οι στόχοι του ελληνικού προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής ήταν απίθανο να επιτευχθούν", δήλωσε στην εφημερίδα New York Times ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης. 
"Από την αρχή γνωρίζαμε στο Ταμείο
ότι αυτό το πρόγραμμα ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί, διότι δεν είχαμε στη διάθεσή μας κανένα επιτυχημένο παράδειγμα", τόνισε ο κ. Ρουμελιώτης. Τέλος ανέφερε: "Το επιχείρημα που συνήθως προβάλλει η τρόικα προκειμένου να ασκήσει κριτική στην Ελλάδα και να μην παραδεχτεί τα δικά της λάθη, είναι ότι η βαθιά ύφεση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν εφαρμόστηκαν οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις". Αυτό είναι αλήθεια, παραδέχεται ο κ. Ρουμελιώτης, ωστόσο πιστεύει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως οι άγριες περικοπές προκάλεσαν μια καθοδική δίνη μέσω της πολύ μεγάλης μείωσης της εσωτερικής ζήτησης.
Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, ο κ. Ρουμελιώτης δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο ....
Από τον Φεβρουάριο του 2010 μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν ο μόνιμος εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
Δεν σταματάει όμως εδώ η ιστορία ...
Ο κ. Ρουμελιώτης μόλις 25 ημέρες πριν δήλωνε στο MEGA:
"Το χρέος δεν είναι βιώσιμο και αυτό το γνωρίζουν οι πάντες." 
 

Όλα τα πιο πάνω αποδεικνύουν ότι το Μνημόνιο σχεδιάστηκε από την τρόικα προκειμένου να οδηγήσει στην υπερχρέωση της Ελλάδας για να μπορέσουν οι δανειστές να βάλουν χέρι στα «ασημικά» της πατρίδας μας, δηλαδή στις πλουτοπαραγωγικές πηγές, στον ορυκτό πλούτο, στους υδάτινους πόρους, στη δημόσια ακίνητη περιουσία και στις δημόσιες επιχειρήσεις.
Για αυτό απαιτείται άμεσα σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για να διαλευκανθεί ο τρόπος με τον οποίο μεθοδεύτηκε η παράνομη επιβολή του Μνημονίου.
Αυτά που διαβάσατε, δεν τα λέμε εμείς, δεν τα λέει ο Καμμένος, δεν το λέει κανένας άσχετος ή αδαής....
Τα αποκαλύπτει ο επί 2 συναπτά έτη εκπρόσωπός μας στο ΔΝΤ ...
Όταν λοιπόν, ο κ. Ρουμελιώτης λέει αυτά που λέει..τι πρέπει να κάνει η δικαιοσύνη και τα κόμματα του κοινοβουλίου;;


Σχόλια