Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012

Συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών με τη συμμετοχή Στουρνάρα

Συνάντηση μεταξύ των τριών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση και τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, έχει ζητήσει το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Ιπποκράτους.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία επί του θέματος με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, ενώ η συνάντηση, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα.

Εν τω μεταξύ μέσα στις επόμενες εβδομάδες η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να δρομολογήσει την εφαρμογή μέτρων ισοδύναμων με 3 δισ. ευρώ, που εκκρεμούν από το Μάρτιο. Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης, στη συνεδρίαση του Eurogruop, υπήρξαν ανελαστικοί σε ότι αφορά την υλοποίηση των μέτρων που έχει δεσμευθεί να πάρει η Ελλάδα το 2012 προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση για πιθανές τροποποιήσεις και παράταση των δημοσιονομικών στόχων. 
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.