Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Τέλος στα σενάρια επαναδιαπραγμάτευσης βάζει η Λαγκάρντ

Δείτε στο βίντεο στην συνέχεια του άρθρου, απόσπασμα της χθεσινής συνέντευξης της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ στο CNBC.

Προσέξτε τι απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν είναι έτοιμη να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους με την νέα κυβέρνηση....
βάζοντας ουσιαστικά τέλος στις συζητήσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του μνημονίου.
Ερώτηση δημοσιογράφου:"Σήμερα, έχουμε νέα κυβέρνηση στην Ελλάδα η οποία λέει ότι, θα παρουσιάσει ανησυχητικά στοιχεία για την ύφεση, με τους αριθμούς της ανεργίας στους διεθνείς επιθεωρητές της τρόικας....
σε μια προσπάθεια να επαναδιαπραγματευθούν τους όρους. Είστε έτοιμη να επαναδιαπραγματευθείτε τους όρους για την Ελλάδα; 
Λαγκάρντ: Δεν είμαι καθόλου σε διάθεση διαπραγμάτευσης ή επαναδιαπραγμάτευσης, είμαστε σε μια διάθεση εύρεσης γεγονότων. Είμαι βέβαιη ότι θα έχουν άριστους αριθμούς να δείξουν προς διάφορες κατευθύνσεις. Ενδιαφέρομαι πολύ για να δω τι έχει γίνει τους τελευταίους μήνες, όσον αφορά τη συμμόρφωση με το πρόγραμμα.

1 σχόλιο:

 1. (Είμαι βέβαιη ότι θα έχουν άριστους αριθμούς να δείξουν προς διάφορες κατευθύνσεις.)
  Τα βράδια μου τα εργένικα τραγούδια λέω αρμένικα
  Θέλω να μιλήσω μα ο παράδεισος κλειστός
  Για αριθμούς μιλά ..δεν χωρούν ζωές γι αυτήν …., δεν υπάρχουν αρνιά το Πάσχα σ ένα μητάτο γιατί σφάζονται όπως οι άνθρωποι των μνημονίων καθημερινα..
  Τα βράδια μου τα εργένικα τραγούδια λέω αρμένικα ακούγοντας την Ελευθερία
  Είναι πράγματι ο παράδεισος κλειστός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.