Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Αρχίζουν οι τίτλοι τέλους για το ΠΑΣΟΚ…

20120706-012930.jpgΣήμερα θα γίνει η πρώτη φάση διάλυσης του ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Βενιζέλος έχει όραμα να αλλάξει τη δημοκρατική παράταξη και να την κάνει νέο κόμμα, με νέο ΑΦΜ μπας και γλιτώσει κανένα χρέος.

Σημερα λοιπόν, ξεκινά η Εθνική Συνδιάσκεψη του Κινήματος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με απόντα τον μεγάλο στοχαστή του κινήματος, ο οποίος θα παει στη Ρόδο να βραβευθεί (!) από διεθνές συνέδριο!

Πηγές της Ιπποκράτους αναφέρουν ότι πρόκειται για την έναρξη μιας πολύμηνης ενδοκομματικής διαδικασίας που θα οδηγήσει το φθινόπωρο, κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές Νοεμβρίου, σε Συντακτικό Συνέδριο, το οποίο θα αποφασίσει για τη μελλοντική φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ.
Έχει να φύγει κόσμος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.