Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΩΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»


Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής παρέμβασης και αλληλεγγύης του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, υλοποιούνται με τις δράσεις του «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ» του κινήματος. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής Β Πειραιά των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, κλήθηκαν οι φίλοι, τα μέλη και τα στελέχη του κινήματος της περιοχής και συγκέντρωσαν τρόφιμα για τις ανάγκες ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Β Πειραιά, που μαστίζεται από την ανεργία και τα προβλήματα που επέφεραν οι πολιτικές των Μνημονίων.

Το «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» αποτελεί μια έμπρακτη έκφραση της κοινωνικής δράσης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που θα επεκταθεί άμεσα μελλοντικά και με άλλες παρεμβάσεις παρόμοιου χαρακτήρα, χωρίς να υποβαθμίζεται η πολιτική δράση που το Κίνημα κυρίαρχα δίνει εντός της Βουλής αλλά και εκτός σε όλους τους κοινωνικούς, εργασιακούς και μαζικούς χώρους.
Τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα θα διανεμηθούν τις επόμενες μέρες στους δικαιούχους μέσω υπαρχόντων αυτόνομων κοινωνικών δικτύων της Β Πειραιά, τις δράσεις των οποίων στηρίζουν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θεωρώντας ότι η αλληλεγγύη και η συμμετοχή όλων των Ελλήνων πολιτών αποτελεί δομικό στοιχείο πολιτισμού και ηθικής μιας κοινωνίας, καλούν όλους τους Έλληνες πολίτες να υποστηρίξουν τις δράσεις και τις πολιτικές που μάχονται την εξαθλίωση, την κοινωνική αδικία και τον αποκλεισμό, και απαντούν στις αντιδημοκρατικές, αντικοινωνικές και άδικες μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης των προθύμων υποτακτικών του Μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.