Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΡΥΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Τo Σαββάτο 30 Ιουνίου 2012, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της 66ης Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, που έγινε στο ξενοδοχείο POSEIDON RESORT στο Λουτράκι Κορινθίας, το εκλεγμένο μέλος της ΣτΑ και μέλος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιάννης Οικονομίδης ανακοίνωσε την δημιουργία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, με την επωνυμία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ»

Επικεφαλής της παράταξης είναι ο Γενικός Διευθυντής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ζώης Κολιός, εκλεγμένο μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Επιμελητηρίου.
 Στην παράταξη ήδη προσχώρησαν οι επίσης εκλεγμένοι στην ΣτΑ 
  • Οικονομίδης Γιάννης, Οικονομολόγος κ Λογιστής Φοροτεχνικός Α΄ Τάξεως
  • Βέμμος Γιώργος, Οικονομολόγος κ Λογιστής Φοροτεχνικός Α΄ Τάξεως,
  • Χρονόπουλος Παναγιώτης, Οικονομολόγος
 Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Οικονομολόγοι καλούν ΟΛΟΥΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ να ενισχύσουν την Παράταξη μας στον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΜΑΣ, έτσι ώστε το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας να ενεργοποιήσει τους σκοπούς του θεσμικού πλαισίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.