Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Σύσκεψη για το λιγνίτη


Σύσκεψη για το ζήτημα που ανέκυψε με την αξιοποίηση των λιγνιτικών κοιτασμάτων στην περιοχή της Ελασσόνας πραγματοποιείται την Παρασκευή 27 Ιουλίου στις 11: 00 π.μ. στο Υπουργείο Περιβάλλοντος με τον υφυπουργό κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου μετά από αίτημα του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού.
Στη σύσκεψη έχουν κληθεί επίσης ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, οι βουλευτές Λάρισας και Τρικάλων καθώς και ο Δήμαρχος Ελασσόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.