Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Όταν η ιστορία τείνει να επαναληφθεί σαν φάρσα…

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛ.ΑΝ. ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ   (Αθήνα, 5 Απριλίου 2000)
Tη συστράτευσή τους με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 9ης Απριλίου ανακοίνωσαν στον πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη στελέχη της Πολιτικής   Ανοιξης από όλη την Ελλάδα.
Στη συνάντηση, που έγινε παρουσία της Παπανδρέου, ο πρώην υποψήφιος της Πολιτικής Ανοιξης, Παντελής Μαραβέλιας, είπε χαρακτηριστικά στον πρωθυπουργό ότι
μετά από ώριμη σκέψη στελέχη της Πολιτικής Ανοιξης αποφάσισαν να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ.

Από την πλευρά του ο κ. Σημίτης επισήμανε ότι η παρουσία των στελεχών της Πολιτικής Ανοιξης δείχνει έμπρακτα την επιδίωξη του ΠΑΣΟΚ για όσο το δυνατόν πλατύτερες συνεργασίες. "Η Ελλάδα θα προχωρήσει αν οι δυνάμεις που τη θέλουν να πάει μπροστά στρατευτούν στον κοινό αυτό στόχο", είπε ο κ. Σημίτης και πρόσθεσε: "Πιστεύω πως η εδώ παρουσία όλων των φίλων δείχνει ότι οι θέσεις μας έχουν απήχηση, ότι έχει γίνει αντιληπτό πως η 9ης Απριλίου είναι μια κρίσιμη ημέρα για το αύριο.
Πιστεύω ότι η εδώ παρουσία, οι συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ, η κινητοποίηση του κόσμου δείχνει ότι θα πορευτούμε θετικά, θα νικήσουμε".
Που βρίσκεται όμως σήμερα ο κ. Μαραβέλιας (πρώην ΠΟΛΑΝ και μετέπειτα ΠΑΣΟΚ)...;;  
Είναι ακόμα στο ΠΑΣΟΚ ;;
Διαβάστε...

Σύμφωνα με το rodiaki.gr την κεντρική προεκλογική ομιλία του στους ετεροδημότες της Αττικής πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Απριλίου 2012, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία, Παντελής Μαραβέλιας.
Στην αίθουσα «Ευρώπη» του ξενοδοχείου President παρευρέθηκαν περισσότεροι από 300 Δωδεκανήσιοι, προκειμένου να ακούσουν την ομιλία του κ. Μαραβέλια, με τον τομεάρχη Εξωτερικών και υποψήφιο βουλευτή στην Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατία, Πάνο Παναγιωτόπουλο να τον προλογίζει και να τον χαρακτηρίζει ως ιδανική επιλογή.
Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος στην ομιλία του, τόνισε χαρακτηριστικά: «Βρίσκομαι εδώ για να σας πω ότι η επιλογή του Παντελή Μαραβέλια, είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή για εσάς. Σας τον προτείνω ως υποψήφιο βουλευτή Δωδεκανήσου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει επάγγελμα, που έχει βγάλει χρήματα εκτός πολιτικής και δεν πάει στην πολιτική για να ωφεληθεί όπως το έκαναν εδώ και πολλά χρόνια κάποιοι άλλοι. Πάει στην πολιτική γιατί έχει το δημιουργικό φιλότιμο να προσφέρει, να βοηθήσουμε όλοι μαζί να ισιώσουν κάποια απ' τα πολλά στραβά από αυτά που βλέπουμε γύρω μας».
Δείτε τα όλα αυτά καθώς και τις προεκλογικές δηλώσεις του κ. Μαραβέλια για τον ΓΑΠ και ειδικά δικαστήρια...Τα πάντα όλα...ΠΟΛ.ΑΝ-Σημίτης-ΝΔ και η συγκυβέρνηση καλά κρατεί..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.