Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Όλγα Κεφαλογιάννη:"Δεν βλέπουμε την Τουρκία ως ανταγωνιστή αλλά ως εταίρο.."


Δίνοντας την πρώτη της συνέντευξη η Όλγα Κεφαλογιάννη μετά την ορκωμοσία της ως υπουργού τουρισμού, αναφέρθηκε στην ενίσχυση της συνεργασίας με την Τουρκία στον τομέα του τουρισμού, που θα αποτελέσει προτεραιότητα, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα βλέπει την Τουρκία όχι ως ανταγωνιστή, αλλά ως εταίρο...
Η αύξηση της συνεργασίας με την Τουρκία στον τομέα του τουρισμού θα αποτελέσει προτεραιότητα για την Ελλάδα, είπε η υπουργός στην Hurriyet Daily News, υποσχόμενη ότι θα καταβληθούν ισχυρότατες προσπάθειες για να διευκολυνθούν τα ταξίδια Τούρκων στην Ελλάδα.

Οι προσπάθειες αυτές δεν θα περιορισθούν σε αύξηση των αμοιβαίων επισκέψεων, αλλά θα περιλαμβάνουν όλα τα προγράμματα, από κοινές επενδύσεις.. σε κοινές εκστρατείες για την προσέλκυση τουριστών από τρίτες χώρες, σύμφωνα με την Όλγα Κεφαλογιάννη, που έχει αναλάβει την ευθύνη για έναν τομέα που, αν και ένας από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, έχει τεθεί σε δεινή θέση.
Δεν βλέπουμε την Τουρκία ως ανταγωνιστή αλλά ως εταίρο, είπε η κ. Κεφαλογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.