Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, δεν θα παραστεί στην συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Θα προτιμήσει τη βράβευση από τα εσωκομματικά...
Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ γυρνάει την πλάτη στις εσωκομματικές διαδικασίες, προκειμένου να επισκεφθεί τη Ρόδο, όπου θα βραβευτεί από διεθνές συνέδριο για την Παιδεία.
Το βραβείο που θα λάβει ο Γιώργος Παπανδρέου αφορά την προσφορά του στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες!!!
 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.