Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Ο Μάξιμος και το καμπανάκι

Αντιγράφω από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα του νυν αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμου Χαρακόπουλου:
Κυριακή 3 Ιουλίου 2011: «Χαιρετίζοντας το ετήσιο Αντάμωμα των απανταχού Βερδικουσιωτών, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Από το Μαμαλί, αυτό το ξέφωτο της Βερδικούσιας θέλω να τονίσω προς κάθε κατεύθυνση ότι το μέλλον για την επαρχία Ελασσόνας δεν μπορεί να είναι ο λιγνίτης επειδή αποτελεί φτηνή πρώτη ύλη για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Οι δηλώσεις του υφυπουργού Εσωτερικών κ. Πάρι Κουκουλόπουλου υπέρ της αξιοποίησης του λιγνιτικού κοιτάσματος της Ελασσόνας πρέπει να αποτελέσουν καμπανάκι αφύπνισης για όλους μας.
Χρειάζεται εγρήγορση της τοπικής κοινωνίας, των εκπροσώπων της, όλων των φορέων και κυρίως των ενεργών πολιτών για να αποτραπούν τα όποια σχέδια που θα αλλοιώσουν τη φυσιογνωμία της περιοχής…».
Αναρωτιέμαι, διαβάζοντας τα παραπάνω, οι δηλώσεις του νέου υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, συναδέρφου του Μάξιμου στην κυβέρνηση, Ασημάκη Παπαγεωργίου,  σχετικά με το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν προς εκμετάλλευση τα λιγνιτικά κοιτάσματα σε Δράμα και Ελασσόνα, δεν αποτελούν καμπανάκι; 
Γιατί δεν το χτύπησε ξανά ο Μάξιμος; Και τι θα πράξει ο ίδιος σε περίπτωση που η κυβέρνηση προχωρήσει στις εξαγγελίες του νέου υφυπουργού;
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις…
Λ.Π 

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.