Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Το χαράτσι είναι εδώ...ενωμένο ΔυΝαΤό.. (βίντεο)

Μόλις άρχισε η σκληρή διαπραγμάτευση και μάλιστα από το χαράτσι της ΔΕΗ....
που τελικά θα παραμείνει ως έχει...
Τόσο καλά...τόσο μεγάλη επιτυχία...
Ας φάμε επαναδιαπραγμάτευση τώρα, τέτοια κορόιδα που είμαστε..
Σας θυμίζουμε τι είχε δηλώσει ο κ. Σαμαράς:
"Στόχος μας είναι να το καταργήσουμε και να το αντικαταστήσουμε με έναν ενιαίο φόρο για τα ακίνητα, που θα είναι πιο δίκαιος και αποτελεσματικός. Αυτό όμως προϋποθέτει ενιαίο περιουσιολόγιο, που δεν υπάρχει.
Μέχρι τότε θα επιβληθεί ένας φόρος ακινήτων τύπου ΕΤΑΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά."
Τα ίδια είχε πει στο MEGA και στο Ζάππειο τον Απρίλιο του 2012 ....
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί..


Υ.Γ 
Στην ουσία δεν είναι χαράτσι.... είναι χιλιοστά της ιδιωτικής περιουσίας, που πέρασαν πλέον στους δανειστές με αναγκαστική είσπραξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.