Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Κεδίκογλου: Δεν διαφώνησαν πουθενά οι πολιτικοί αρχηγοί

Ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε στο σπίτι του στην Κηφισιά με τους κκ Βενιζέλο και Κουβέλη, προκειμένου να προετοιμάσουν ένα κοινό πλαίσιο ενόψει της άφιξης της τρόικας στην Αθήνα πιθανότατα αύριο, αλλά και για να προετοιμαστούν για τις επικείμενες προγραμματικές δηλώσεις την Πέμπτη ή την Παρασκευή στη Βουλή. 

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο κ. Σίμος Κεδίκογλου διευκρίνισε ότι δεν υπήρξαν στοιχεία διαφωνίας και έκανε λόγο για πνεύμα συνεργασίας και γόνιμη συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.