Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Εμ, βέβαια. Μην τυχόν και φέρει κανένα μετάλλιο στην “διεφθαρμένη και μιαρή” Ελλάδα η Βούλα Παπαχρήστου…

Όταν οι ελληναράδες νοσταλγοί των Οθωμανών, των δουλέμπορων δηλαδή που κατέσφαξαν τους γηγενείς της υποσαχάριας Αφρικής, καταλαμβάνονται από “ιερά οργή” και ζητούν το κεφάλι μιας εξαιρετικής αθλήτριας στο πιάτο…

Το σύνολο των κατοίκων της πολιτισμένης δύσης λένε ανέκδοτα που μπορεί να χαρακτηριστούν “ρατσιστικά”. Οι άσπροι για τους μαύρους, οι μαύροι για τους άσπρους, οι αραβικής καταγωγής για τους Εβραίους, οι Εβραίοι για τους άραβες κλπ. Οι κάτοικοι των κρατών που απεχθάνονται τον πολιτισμό (π.χ. Τουρκία), πάσχουν από έλλειψη χιούμορ αφού απλώς σφάζουν ότι είναι “διαφορετικό”.

Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα, όπου τα ανέκδοτα τύπου “ήταν ένας ινδός, ένας γερμανός και ένας Πόντιος” δίνουν και παίρνουν.

Προς τι λοιπόν η “ιερά οργή” των ντόπιων ταλιμπάν για το black humor της εξαιρετικής αθλήτριας Βούλας Παπαχρήστου; Εν όψει μάλιστα των Ολυμπιακών αγώνων;

Μα η απάντηση είναι απλή και το βλέπουμε πριν από κάθε Ολυμπιάδα με το πογκρόμ που εξαπολύεται κατά των Ελλήνων αθλητών. Άλλωστε, μια μιαρή χώρα με απατεώνες κατοίκους, τεμπέληδες και κλέφτες, δεν μπορεί να σηκώνει μετάλλια διαφημίζοντας την χώρα. Ή ντοπαρισμένος θα είναι, ή “ρατσιστής”.

Γράψε τους ελληνοταλιμπάν εκεί που δεν πιάνει μελάνι κοπέλλα μου και φέρε το μέταλλο. Οι μισοί από αυτούς άλλωστε, είναι δουλέμποροι. Όπως τα οθωμανικά ινδάλματα τους, που τους θρέφουν για να παριστάνουν τους “ευαίσθητους”.

olympia.gr

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.