ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ:Η ΤΡΟΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ


 ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ
«H ομολογία του πρώην εκπροσώπου της χώρας μας στο ΔΝΤ κ. Παναγιώτη Ρουμελιώτη ότι το ΔΝΤ γνώριζε από την αρχή ότι το Μνημόνιο ήταν αδύνατο να εφαρμοστεί καθώς επίσης και ότι η τρόικα υποτίμησε τις αρνητικές συνέπειες του Μνημονίου για την ελληνική οικονομία αφού η μεγάλη ύφεση δεν οφείλεται στη μη εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων από την Ελλάδα αλλά στις μεγάλες περικοπές δαπανών αποδεικνύει για άλλη μια φορά πανηγυρικά αυτά που υποστήριζαν ευθύς εξ αρχής οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ότι το Μνημόνιο σχεδιάστηκε από την τρόικα προκειμένου να οδηγήσει στην υπερχρέωση της Ελλάδας για να μπορέσουν οι δανειστές να βάλουν χέρι στα «ασημικά» της πατρίδας μας, δηλαδή στις πλουτοπαραγωγικές πηγές, στον ορυκτό πλούτο, στους υδάτινους πόρους, στη δημόσια ακίνητη περιουσία και στις δημόσιες επιχειρήσεις.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν επανειλημμένα ζητήσει τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για να διαλευκανθεί ο τρόπος με τον οποίο μεθοδεύθηκε η παράνομη επιβολή του Μνημονίου.
Ας γνωρίζουν λοιπόν όλοι όσοι μεθοδεύουν τη λεηλασία της πατρίδας μας από την τρόικα και τους διεθνείς δανειστές ότι το «πάρτι τελείωσε» και ότι σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.»

Σχόλια