Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Όνειρα θερινής νυκτός...οι προτάσεις της κυβέρνησης για τον Τουρισμό..


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
«Έναν ολόκληρο μήνα μετά τις εκλογές και μέσα στην καρδιά της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, ειλικρινά δεν περιμέναμε να ακούσουμε ότι ο πρωθυπουργός και η υπουργός Τουρισμού θα συναντιόντουσταν για να συζητήσουν γενικότητες και οράματα κάτω από τον αβανταδόρικο αλλά εξαιρετικά ασαφή τίτλο «Τουρισμός: κινητήριος δύναμη της Οικονομίας».

Όνειρα θερινής νυκτός δηλαδή!

Αντιθέτως, θα περιμέναμε από έναν πρωθυπουργό και μία κυβέρνηση που είχαν βάλει ως στόχο την αυτοδυναμία για τις 6 Μαϊου, να είχαν έτοιμο σχέδιο μέτρων άμεσης εφαρμογής, που θα αναχαίτιζαν κατά καθοριστικό τρόπο το δυσμενές κλίμα γύρω από τον Τουρισμό μας για φέτος και θα έστρωναν το δρόμο για του χρόνου.

Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι πρωταρχικός στόχος του κ. Σαμαρά ήταν η ανάληψη της πρωθυπουργίας και ότι δεν διέθετε σχέδιο για άμεση και δραστική ανάταξη της Οικονομίας και ειδικά του Τουρισμού.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.