Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Αλαζόνας, θρασύς, προκλητικός και χυδαίος ο Ντόλιος

Τις απαραίτητες διευκρινίσεις έδωσε η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση, σχετικά με την παρουσία του βουλευτή Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Ντόλιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού στις 22 Ιουλίου 2012, και ότι επακολούθησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης από τους δημοσιογράφους Γιάννη Σκεύα και Σταύρο Παπαδόπουλο.
Δείτε το βίντεο και "θαυμάστε" τον Εβρίτη βουλευτή σε ένα σόου αλαζονείας, θρασύτητας, χυδαιότητας και απειλών...

Να τον χαίρονται όσοι τον ψήφισαν…

Μπράβο στην ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση για την ανακοίνωσή της.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.