Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

Χρήστος Ζώης: Δεν θα επιτρέψουμε στην τρόικα της συγκυβέρνησης να κρυφτεί πίσω από την ξένη τρόικα


ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ
«Η χώρα στροβιλίζεται στη δίνη των διαρροών της τρόικας της συγκυβέρνησης.
Ο κ. Βενιζέλος φέρεται να μιλά για αναθεώρηση και επιμήκυνση προκειμένου να κλείσει ο φετινός προϋπολογισμός. Χωρίς να λέει ξεκάθαρα ότι εννοεί Μνημόνιο ΙΙΙ και τί σημαίνει πρακτικά αυτό.
Ο κ. Κουβέλης εμφανίζεται να ζητά αναπτυξιακά και κοινωνικά μέτρα. Χωρίς να διευκρινίζει ποια ακριβώς μέτρα προτείνει.

Ο κ. Σαμαράς μάλλον έχει εκχωρήσει την πρωθυπουργία, που τόσο επίμονα ζητούσε, στον κ. Στουρνάρα ο οποίος με διαρροές δεν αποκλείει ακόμη και νέες οριζόντιες περικοπές.
Απαιτούμε να σταματήσει αυτό το απερίγραπτο γαϊτανάκι της ανευθυνότητας τώρα! Δεν θα επιτρέψουμε στην τρόικα της συγκυβέρνησης να κρυφτεί πίσω από την ξένη τρόικα
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.