Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Θα λάμψει η αλήθεια, ή θα μείνει ο λαός με τα προχθεσινά συγχαρητήρια του κ. Σαμαρά στον κ. Βενιζέλο;


ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ

«Σήμερα στη RealNews ο κ. Κεδίκογλου, ερωτώμενος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο, «εξέφρασε αντιρρήσεις για την χρησιμότητα των εξεταστικών επιτροπών». Σε παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι η εξεταστική ήταν προεκλογική σημαία για τη ΝΔ, ο κ. Κεδίκογλου απέφυγε να τοποθετηθεί με σαφήνεια, λέγοντας γενικά ότι «σημαία του κόμματός του είναι η αλήθεια».
Δεδομένου ότι ο κ. Κεδίκογλου είναι εκπρόσωπος της κυβέρνησης και οι απόψεις του επουδενί μπορούν να ληφθούν ως προσωπικές, αλλά δεσμεύουν το σύνολό της και απηχούν τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ερωτούμε:


Τις ίδιες απόψεις με τον κ. Κεδίκογλου έχει πράγματι και ο κ. Σαμαράς;
Θα αναζητηθούν, μέσα από τις προβλεπόμενες κοινοβουλευτικές και συνταγματικές διαδικασίες, οι ευθύνες των πολιτικών προσώπων που μας οδήγησαν ως χώρα και ως λαό στη γκιλοτίνα του ΔΝΤ; Κάτι που πράγματι είχε κάνει προεκλογική σημαία ο κ. Σαμαράς;

Θα λάμψει η αλήθεια, ή θα μείνει ο λαός με τα προχθεσινά συγχαρητήρια του κ. Σαμαρά στον κ. Βενιζέλο;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.