Έχουν καταλυθεί τα πάντα....

Κλιμάκιο της τρόικας επισκέφθηκε σήμερα το ΣτΕ...
Δείτε ρεπορτάζ στο βίντεο στην συνέχεια του άρθρου.
Το κλιμάκιο της Τρόικας υποδέχτηκε ο αρχαιότερος αντιπρόεδρος του δικαστηρίου και πρόεδρος του Ε΄ Τμήματος Κωνσταντίνος Μενουδάκος. Κατά την συνάντηση ήταν παρόντες και αντιπρόεδροι του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Το ενδιαφέρον των μελών του κλιμακίου της Τρόικάς επικεντρώθηκε στις εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν τους διαγωνισμούς των μεγάλων δημοσίων έργων. Συγκεκριμένα, εστίασαν στο χρόνο και τον αριθμό εκδίκασης των ενστάσεων (ασφαλιστικά μέτρα, αιτήσεις αναστολών, προσφυγές, κ.λπ.) που εκκρεμούν στο δικαστήριο και αφορούν τα δημόσια έργα, επενδύσεις, περιβαλλοντικές μελέτες κατασκευής μεγάλων έργων, κ.λπ. 

Υ.Γ
Και γιατί θα έπρεπε να πάει η τρόικα στο ΣτΕ...;;
Δεν υπάρχει υπουργός δικαιοσύνης και ΠΕΧΩΔΕ;
Δεν θα μπορούσαν τις ίδιες ερωτήσεις να τις κάνουν οι τροικανοί στους αρμόδιους υπουργούς;;
Τι δουλειά είχαν σε μια ανεξάρτητη αρχή;;
Ποιος τους έδωσε την άδεια-το ελεύθερο να πάνε;;

Σχόλια

  1. Δεν είναι απλώς ανεξάρτητη Αρχή. Είναι ανεξάρτητη εξουσία, μία εκ των τριών κατά το Σύνταγμα. Αφού, όμως, η τρόκια έχει βάλει στο βρακί της την εκτελεστική εξουσία, αλλά και τη νομοθετική, η οποία ψηφίζει ότ,ι γουστάρει η τρόικα και ταχέως, μας μάρανε το καπέλωμα της τρίτης εξουσίας; Άλλωστε δεν φταίει η τρόικα, φταίει το ΣτΕ που τη δέχθηκε! Ραγιάδες, ραγιάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.