Νικολόπουλος: Την απάντηση στο ερώτημα «τρελός ή παλικάρι» θα την δώσει μόνο ο λαός και η ιστορία. ..


Ο Βουλευτής Αχαίας της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε σήμερα τα εξής:
«Και τι δεν έχει ακουστεί μέχρι σήμερα για τους λόγους της απόφασής μου να αποχωρήσω από την κυβέρνηση…
Απέναντι στην δική μου, ξεκάθαρη και με σαφή πολιτικά κίνητρα επιχειρηματολογία, ένας «ποταμός» παραπολιτικής αερολογίας και συνωμοσιολογίας.
Τα αντιπαρέρχομαι όλα, γιατί δεν με πτοούν, δεν με αφορούν, δεν με σκιάζουν.
Τα περίμενα, άλλωστε…
Εξάλλου όποιος έχει να μου καταλογίσει την παραμικρή παρανομία εάν δεν το πράξει τώρα ή είναι συνεργός μου ή αποδεικνύεται απλά ένας λασπολόγος ή εκβιαστής….

Όσο για τον φίλο μου, κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή σήμερα, αναρωτήθηκε: «πέραν της ιατρικής εξέτασης, τι άλλη εξήγηση μπορεί να έχει η παραίτησή μου;», έχω απλά να πω ότι:
Την απάντηση στο ερώτημα «τρελός ή παλικάρι» θα την δώσει μόνο ο λαός και η ιστορία.
Είμαι βέβαιος πάντως ότι αυτού του είδους την…. «πολιτική επιχειρηματολογία» που αναπτύσσει εις βάρος μου δεν επικροτεί, ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε οι άλλοι δύο πολιτικοί Αρχηγοί, που στηρίζουν την κυβέρνηση που ο ίδιος εκπροσωπεί.

Προς το παρόν, ας μου επιτρέψουν άπαντες να ασχοληθώ με τα πολύ σοβαρά και δύσκολα.
Και αυτά δεν είναι άλλα από την ανάγκη, αυτή η τρικομματική κυβέρνηση να επαληθεύσει τις εξαγγελίες της και να δικαιώσει τις ελπίδες του λαού.

Θα παρότρυνα και όλους τους άλλους να ασχοληθούν με αυτά που έχουν να κάνουν με την επιβίωση του μέσου Έλληνα, αλλά αυτό δεν μπορώ και να το επιβάλλω…»

Σχόλια

  1. O Κυβερνητικός εκπρόσωπος καλά θα κάνει να σιωπά, γιατί δεν έχει το ηθικό ανάστημα να κρίνει τον Νικολόπουλο..Ας θυμηθεί, ότι, χάρις στη Βουλευτική του ασυλία, "γλύτωσε" από τα μπλεξίματα που θα είχε με το "ατύχημα" που του συνέβη...Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο το έχει ξεπεράσει και ψυχολογικά, γι αυτό του συγχωρώ τις ακραίες εκφράσεις του για τον Νίκο τον Νικολόπουλο, που αν μη τι άλλο απέδειξε, ότι δεν θυσιάζει τη συνέπειά του και τη σχέση του με τον απλό κόσμο της ΝΔ για την υπουργική καρέκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.