Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις δηλώσεις Μέρκελ


« Η κ. Μέρκελ, με τις διαβεβαιώσεις της ότι η Ελλάδα θα λάβει το πολύ μερικές εβδομάδες παράταση για την επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων, γκρεμίζει και τις τελευταίες προσπάθειες των εταίρων της συγκυβέρνησης να συντηρήσουν τις πλάνες και τις ψευδαισθήσεις που καλλιεργούσαν προεκλογικά για αναδιαπραγμάτευση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.