Να μη μας το παίζει και ήρωας ο παραιτηθείς Α/ΓΕΣ κ. Ζιαζιάς

Ας θυμηθούμε τι έγινε πέρυσι στις 1 Νοεμβρίου 2011 :
"Με μια πρωτοφανή απόφαση, που κινείται στα όρια της δημοκρατικής εκτροπής, η κυβέρνηση έκανε δεκτή την εισήγηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Μπεγλίτη και προχώρησε σε έκτακτες κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, αποστρατεύοντας... σύσσωμη τη στρατιωτική ηγεσία και τοποθετώντας αρχηγούς των Επιτελείων αξιωματικούς της αρεσκείας της, βάζοντας βαθιά το «μαχαίρι» στην επετηρίδα.

Προτίμησε όμως να το πράξει χθες, που η χώρα έχει μπει σε μία επικίνδυνη ατραπό η οποία κανείς δεν ξέρει πού θα οδηγήσει. Με απόφαση του ΚΥΣΕΑ τοποθετούνται: αρχηγός ΓΕΕΘΑ ο αντιστράτηγος Μιχάλης Κωσταράκος (διοικητής Γ' ΣΣ.) και αρχηγός ΓΕΣ ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Ζιαζιάς (διοικητής Δ' ΣΣ). Ο νέος Α/ΓΕΣ ήταν ο τελευταίος αντιστράτηγος στην επετηρίδα, ενώ δύο θέσεις πιο πάνω βρισκόταν ο νέος Α/ΓΕΕΘΑ, ΣΤΑΡΑΤΑ ΛΟΓΙΑ "

Ο κ. Ζιαζιάς ήταν λοιπόν ένας από τους εκλεκτούς του ΓΑΠ και του Μπεγλίτη..και ήταν και ο τελευταίος στην λίστα.
Όχι να τον κάνουμε τώρα και ήρωα...τον κ. Ζιαζιά τον εκλεκτό του κ.Μπεγλίτη.
Υ.Γ
Αν και δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη-διεμήφθη..το ξεκαθαρίζουμε θα είμαστε εδώ και θα αποκαλύψουμε κάθε προσπάθεια υλοποίησης  σεναρίων που μιλάνε για "γαλάζιες" πιέσεις , λίστες με ονόματα και τυχόν επαναφορά αποστράτων.

Σχόλια