Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2012

Στήριξη των εργαζομένων του ΟΣΕ από Ανεξάρτητους Έλληνες

Τη διαφωνία τους στα σχέδια της κυβέρνησης για την αποκρατικοποίηση του ΟΣΕ εξέφρασαν ο Κώστας Μαρκόπουλος, ο Τέρενς Κουίκ, ο Γιάννης Μανώλης και ο Μιχάλης Γιαννάκης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες κατά τη συνάντησή τους στη Βουλή με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.
Επίσης δεσμεύθηκαν ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων, αλλά και ότι θα πιέσουν την κυβέρνηση ώστε να αξιοποιηθεί το εμπορευματικό κέντρο στο Θριάσιο, με βάση το οποίο μπορεί να ενισχυθεί η εμπορική δραστηριότητα του Οργανισμού και να ενισχυθούν τα οικονομικά του.
Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον των 3.200 εργαζομένων του ΟΣΕ.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.