Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Bόμβα Νικολόπουλου...Είναι διατιθεμένος να υπογράψει την πρόταση Καμμένου για εξεταστική επιτροπή για την οικονομία;


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές και πληροφορίες ο Νίκος Νικολόπουλος φέρεται έτοιμος να συνυπογράψει την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία. 
Ο Αχαιός βουλευτής στην ουσία υποστηρίζει την προεκλογική δέσμευση της Ν.Δ και του Αντώνη Σαμαρά, όταν ανακοίνωνε στην Θεσσαλονίκη, την απόφαση της ΝΔ να προχωρήσει ως κυβέρνηση σε μία και μόνη Εξεταστική Επιτροπή για το πώς φθάσαμε στο μνημόνιο.
Παράλληλα τον καταλογισμό ευθυνών για το πώς έφτασε η Ελλάδα στο πρώτο μνημόνιο είχε προαναγγείλει, στις 22 Μαρτίου 2012, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, παραχωρώντας εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον ΑΝΤ1, λίγο πριν αναχωρήσει για την Λισαβόνα. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει : «Θα καταλογιστούν ευθύνες για το πώς φτάσαμε στο πρώτο μνημόνιο» είπε. «Εγώ δεν θέλω να εκδικηθώ κανέναν, αλλά ο λαός πρέπει να μάθει την αλήθεια» τόνισε. Παράλληλα είπε ότι θα πραγματοποιηθεί Εξεταστική Επιτροπή επί του θέματος.  
Απλά ο Νίκος Νικολόπουλος είναι διατεθειμένος να κάνει πράξη τις προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις της Ν.Δ για το πολύ σοβαρό θέμα του πως φτάσαμε στο μνημόνιο... 
Ίσως είναι καιρός τελικά, να δούμε τι θα κάνουν στην πράξη όλοι οι εκείνοι οι βουλευτές των κομμάτων που προεκλογικά διακήρυτταν ότι θέλουν εξεταστική για την οικονομία.. Ίδωμεν.. Ίσως είναι καιρός να ξεκαθαρίσει η ήρα απ το στάρι...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.