Δευτέρα, 9 Ιουλίου 2012

Airbus A340-300....

Κε Στουρνάρα,
Έχω ενημερωθεί ότι σήμερα Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012 υπογράψατε την πώληση των τεσσάρων αεροσκαφών Airbus A340-300 για το εξευτελιστικό συνολικό τίμημα των 32 εκατ. ευρώ (40,4 εκατ. δολάρια).
Ακριβώς όπως είχα γράψει στον προκάτοχό σας τώρα γράφω και σε σας (βλ. παρακάτω).  Ακυρώστε αμέσως την πώληση των τεσσάρων αεροσκαφών Airbus A340-300.  Η  Π.Α. προ διετίας σκόπευε να μετατρέψει και τα τέσσερα αεροσκάφη σε εναέρια τάνκερ.
Έχω στην κατοχή μου, όπως και στην κατοχή των δικηγόρων μου, τα απαραίτητα στοιχεία επιπλέον από τα συνημμένα έγγραφα και θα προσφύγω στα ομοσπονδιακά δικαστήρια των Ηνωμένων Πολιτειών στο Μαϊάμι της Φλόριντας όσον αφορά την Apollo Aviation και στη Νέα Υόρκη όσον αφορά την Sciens Capital όπου ούτως ή άλλως θα ακυρωθεί η πώληση, μεταξύ άλλων.
Δεν αστειεύομαι.
Γεώργιος Γιαλτουρίδης
Boston, MA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.