Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Κεφαλογιάννης: Να διοριστούν κατά την τρέχουσα-προσεχή σχολική περίοδο οι εκπαιδευτικοί με αναπηρία άνω του 67%..

Την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας στις προσλήψεις των εκπαιδευτικών με αναπηρίες άνω του 67% ζητά από την Κυβέρνηση ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ύστερα και από την  επιστολή του Πανελλήνιου Σύλλογου Εκπαιδευτικών . 
 Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ζητά κατά τη τρέχουσα-προσεχή σχολική περίοδο, να συμπεριληφθούν στις εγκυκλίους διορισμών για το σχολικό έτος 2012-2013 και να  διοριστούν οι εκπαιδευτικοί με σοβαρές αναπηρίες 67% και άνω που θα υποβάλλουν αίτηση φέτος ώστε να ισχύσει στην πράξη η λεγόμενη μεταβατική περίοδος και ζητά να πληροφορηθεί η Βουλή των Ελλήνων και οι εν λόγω εκπαιδευτικοί  με ποιες συγκεκριμένες ενέργειες θα εφαρμοστεί η ισχύουσα νομοθεσία για το διορισμό των εκπαιδευτικών αυτών?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.