Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ το 49% των Γερμανών

Οι μισοί σχεδόν Γερμανοί πιστεύουν ότι, η ευρωζώνη θα ήταν καλύτερα χωρίς την Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει το γερμανικό εβδομαδιαίο περιοδικό Focus.
Όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires, στην δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία Enmid για λογαριασμό του περιοδικού, το 49% τάσσεται υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, ενώ το 43% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι, η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην ευρωζώνη.

Μόλις το 8% δεν απάντησε στην ερώτηση, στην δημοσκόπηση που διενεργήθηκε το διάστημα 4-5 Ιουλίου σε δείγμα 1000 ανθρώπων.
Τον περασμένο μήνα παντως σε ανάλογη έρευνα το 46% είχε ταχθεί υπέρ της εξόδου της χώρας από το ευρώ.
Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.