Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

Γιατί "πρόγκιξε" το 32% των ΠΑΣΟΚων ..

Γιάννης Καϋμενάκης
Σύντροφε Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ  Βαγγέλη Βενιζέλε,
Υπάρχουν δυο… ρηθέντα των οποίων η «σοβαρότητα» εξαρτάται απ΄τα γεγονότα, τους ανθρώπους και τις εποχές.
Πιστεύω πως ΚΑΙ τα δυο πρέπει να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου σήμερα!
Α) Αποτυχία δεν είναι να πέφτεις. Αποτυχία είναι να μη σηκώνεσαι.
Β) Όταν το μπου@@@λο δεν…«πάει» καλά αλλάζουμε τις…που@@@ες και όχι τα έπιπλα.
Φίλε Βαγγέλη, εγώ (η πλέμπα) πείστηκα ότι έπρεπε να μου κόψει το ΠΑΣΟΚ…ΜΟΥ τα δώρα, ότι έπρεπε να μου μειώσει τη σύνταξη, το επικουρικό και το μισθό.
Πείστηκα ότι έπρεπε το Κράτος να μαζέψει λεφτά. Πείστηκα ότι αν δεν γινόντουσαν ΟΛΑ αυτά θα πτώχευε το Κράτος και θα ερχόταν η καταστροφή.
Μπρος στην καταστροφή κατανόησα ότι έπρεπε να νοικοκυρευτεί επιτέλους το Κράτος!!!
Σύντροφε Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλε, «διαχειριστή»…ΣΗΜΕΡΑ…της ιδεολογίας μου (εμένα της πλέμπας)…ένιωσα προδομένος.
Ένιωσα πως «χρησιμοποίησε» το ΠΑΣΟΚ τον μαζοχισμό μου, «χρησιμοποίησε» την σοσιαλιστική ΜΟΥ ιδεολογία, με αντιμετώπισε σαν… μπαμπουίνο, με… «μετεξέλιξε» σε σοσιαλΗστή σαν τον Άκη με την παρέα του και χιλιάδες άλλους ‘Ακηδες!
Με εξόργισε, με απογοήτευσε, με θύμωσε κι΄ αυτό… ΟΧΙ για ό,τι έκανε, αλλά για ό,τι  ΔΕΝ έκανε τα 2,5 χρόνια αρχής που είχε, γιατί εξουσία ΔΕΝ είχε επειδή ήταν… ΑΝΙΚΑΝΟ.
ΔΕΝ απέδωσε δικαιοσύνη.
ΔΕΝ ήταν… έτοιμο να Κυβερνήσει όταν από το 2008 εν δυνάμει Κυβέρνηση ΔΕΝ είχε έτοιμα άτομα να αναλάβουν Διευθυντές σε Εφορίες, Νοσοκομεία, Υπουργεία, Ταμεία.
Εφτά μήνες μετά τις εκλογές έκανε να επανδρώσει τους μηχανισμούς του Κράτους.
Υπουργούς… άσχετους-απρόσιτους.
Τους έλεγες για σοσιαλισμό και νόμιζα πως τους μίλαγες για…μάρκα αυτοκινήτου!
Παίζαμε… γκολφ, ρακέτες… πάρε ένα… «Υπουργιάκι»
Είσαι… «ακτιβίστρια» και με αμετροέπεια και ασέβεια… ορκίζεσαι μπρος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με… «γαλότσες» και… σακίδιο στην πλάτη… άρπαξε ένα… «Υπουργιάκι»
Το 80% απ΄ τις επιλογές του ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ γνωρίζουν ΤΙ είναι η Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη πονημένη από έναν Ανδρέα και κάποιους άλλους… αρχιδάτους σοσιαλιστές. Μια διακήρυξη που ΕΜΑΣ (την πλέμπα) μας σφυρηλάτησε, μας άνδρωσε, μας μάγεψε!!!
Με θύμωσε, με πίκρανε, με όργισε (εμένα την πλέμπα)
Γιατί δεν θωρακίσατε την Υγεία, την Παιδεία, την Ασφάλιση και την… Ασφάλεια.
Γιατί δεν θωρακίσατε τα περήφανα γηρατειά
Γιατί δεν «μπαζώσατε» τους κλέφτες (όλοι μα όλοι έχουν ονοματεπώνυμο και διεύθυνση)
Γιατί δεν πήρατε αναλογικά απ΄όλους αλλά… «ξεσκίσατε» εμένα (την πλέμπα)
Γιατί αφήσατε να «φύγουν» στα 2,5 χρόνια περίπου 200δις ΦΥΣΙΚΩΝ προσώπων (επίσημα και όχι μαύρα)
Γιατί μόλις αντιληφθήκατε, στους πρώτους 2-3 μήνες το ΧΑΟΣ που άφησε η ΝΔ…ΔΕΝ βγήκατε, διακαναλικά, στον ελληνικό λαό και να του πείτε την αλήθεια;
Γιατί αφήσατε τον Πρωθυπουργό να κάνει τις καταστροφικές, εκ του αποτελέσματος, λαθεμένες επιλογές λόγων και έργων;
Γιατί δεν είχατε το θάρρος, τα κότσια, τους αδένες να πείτε ΟΧΙ τίποτα περισσότερα απ’ ότι λέτε σήμερα; ΔΕΝ με αφήνουν να κάνω το πρόγραμμα μου… οι… τάδε, οι… τάδε κλπ
Γιατί ΔΕΝ ξεσκεπάσατε τους κουκουλοφόρους και τους γνωστούς αγνώστους των 200 ατόμων όλων κι΄όλων;
Γιατί δεν «πήρατε» κεφάλια σε κάποιους που για μήνες ήταν στα κεραμίδια μέχρι που καβάλησαν την Υπουργική Μερσεντές και… μετά… όλα… καλά (ρεμάλια!!!)
Γιατί αποκόψατε το ΠΑΣΟΚ (το κόμμα ΚΑΙ την Κυβέρνηση) από τις Οργανώσεις του;
Γιατί δείξατε εμπράκτως στις Τοπικές Οργανώσεις ότι τις θέλετε ΜΟΝΟΝ και πάντα προς άγραν ψήφων, για αφισοκολλητές, για δημιουργία ομάδων στα συνέδρια και για εφορευτικές επιτροπές σε κάθε εκλογές.
Γιατί σε όλες τις πολιτικές-κομματικές αποφάσεις «γράφατε» στα… παπάρια σας τις Τοπικές Οργανώσεις;
Γιατί με «δουλεύατε» ΕΜΕΝΑ (την πλέμπα) με… δήθεν… εξεταστικές επιτροπές
Γιατί δεν τιμωρήθηκε ΚΑΝΕΙΣ απ΄τους ΛΗΣΤΕΣ των Ταμείων σύνταξης και υγείας μέσω δομημένων, ΚΑΝΕΙΣ απ΄ τους Βατοπεδινούς, ΚΑΝΕΙΣ απ΄το Χρηματιστήριο, ΚΑΝΕΙΣ απ΄τη Siemens.
Γιατί μετά από κάθε πυρκαγιά «φυτρώνουν» σπίτια-σπιτάκια-βίλες-βιλάκια ΚΑΙ κανένα ΔΕΝ κατεδαφίζεται;
Και τέλος
Σύντροφε-Πρόεδρε Βαγγέλη
ΓΙΑΤΙ
Δεν βγαίνεις ΣΗΜΕΡΑ να ενημερώσεις τον Ελληνικό Λαό λέγοντάς του όλες τις αλήθειες.
Να τους πει, λεβέντη μου, πως για ΟΛΑ τα παραπάνω ΔΕΝ φταίει ο Σοσιαλισμός, φταίνε οι εξής ΣοσιαλΗστές που μπήκαν στην πολιτική καπηλευόμενοι τον σοσιαλισμό μέσω ΠΑΣΟΚ, μπήκανε ξεβράκωτοι και σήμερα έχουν… (ξέρεις εσύ Πρόεδρε μου όπως και εγώ η πλέμπα)
Έχεις την εντύπωση Πρόεδρε Βαγγέλη πως έτσι κάποια στιγμή τρελάθηκε το 32% των ΠΑΣΟΚων και… «πρόγκιξε»;
ΟΧΙ φίλε. Τα προηγούμενα ΔΕΝ και ΓΙΑΤΙ τους διώξανε. Τα παραπάνω πολιτικά «καθίκια» τους τρομοκράτησαν. Κάνοντας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ την διαπλοκή και τη διαφθορά. Μη σε τρομάζουν οι λέξεις.
Βαγγέλη Βενιζέλο, είναι πασιφανές και αποδεκτό τοις πάση πως είσαι μακράν στο λόγο, στην ευφυΐα, στις γνώσεις. ΟΜΩΣ λάβε σοβαρά υπόψη σου σ΄ΑΥΤΑ που σου λέει ένας μεγαλύτερος σου που υστερεί σε όλα τα δικά σου παραπάνω, ΟΜΩΣ έχει «ντοκτορά» στην…πολιτική του πεζοδρομίου και στις προσωποπαγείς λειτουργίες των κατά κανόνα πολιτικών ρεμαλιών που καταξέσκισαν, έκαναν «κουφάρι». 

http://kaymenakis.blogspot.gr/2012/07/32.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.