Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Στα 2,6 δισ η μαύρη τρύπα στα έσοδα το 2012..

Αποκαρδιωτικά είναι τα στοιχεία από την πορεία των εσόδων που παρέδωσε το Γενικό Λογιστήριο στην Τρόικα είναι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΝΕΤ και του οικονομικού συντάκτη Μανώλη Σταυρουλάκη, η μαύρη τρύπα στα έσοδα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έχουν γίνει, εκτοξεύεται στο αστρονομικό ποσό των 2,6 δισεκατομμυρίων ευρώ για το σύνολο του έτους. Και αυτό γιατί εκτός στόχου βρίσκονται τα έσοδα από τον ΦΠΑ, τον φόρο εισοδήματος και τον φόρο επιχειρήσεων.
Σύμφωνα με τον αρχικό στόχο του προϋπολογισμού το 2012 θα έπρεπε να μαζευτούν 51,4 δισ. ευρώ αλλά με τη νεότερη εκτίμηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, δεν θα ξεπεράσουν τα 48,78, δις
Πηγή: ΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.