Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

Ποιός Έλληνας έχει να κάνει φορολογική δήλωση από το 2000;

Και φυσικά δεν είναι ο μόνος! Οι μισοί από αυτούς τους λεζαντιάρηδες που βλέπετε με τα X5 και τα Cayenne να σκορπάνε το χρήμα, δεν υποβάλλουν καν φορολογική δήλωση! Αν υπέβαλλαν...
άλλωστε δεν θα είχαν λεφτά !Ως γνωστόν, πλούσιοι είναι όσοι δεν φορολογούνται. Αν μπλέξεις με την εφορία, γίνεσαι αυτομάτως φτωχός, αφού το ελληνικό δημόσιο, ανίκανο να συλλάβει τη φορολογητέα ύλη, αρμέγει όποιον συνεπή και νομοταγή βρει πρόχειρα μπροστά του και δηλώνει τα εισοδήματά του. Έτσι έχουν το κεφάλι τους ήσυχο, όσοι δεν κάνουν καν δήλωση, αφού η εφορία ασχολείται με τα λάθη ή της ανακρίβειες όσων κάνουν. Οι άλλοι ζουν στην ησυχία τους. Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα, ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά παιχνίδια, που λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη επί 20 χρόνια, χωρίς ποτέ να κάνει έναρξη επιτηδεύματος !
Σήμερα ανακάλυψαν ότι ο Μάκαρος, δεν υπέβαλλε φορολογικές δηλώσεις ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.