Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Οικονομολόγος του ΔΝΤ: Μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας είμαι ντροπιασμένος που είχα οποιαδήποτε συνεργασία με το ταμείο..


Διαβάστε τι γράφει στην επιστολή παραίτησής του στο ΔΝΤ, ενόψει της συνταξιοδότησής του, ο οικονομολόγος του ΔΝΤ Doyle.
"Μετά από 20 χρόνια υπηρεσίας είμαι ντροπιασμένος που είχα οποιαδήποτε συνεργασία με το ταμείο"
"Έτσι η αποτυχία του ταμείου να κοινοποιήσει τις προειδοποιήσεις είναι μία
πρώτης τάξης αποτυχία , αν και οι προειδοποιήσεις  ίσως να μην είχαν προσεχθεί," αναφέρει στην επιστολή της 18ης Ιουνίου ο οικονομολόγος.
"Οι συνέπειες περιλαμβάνουν βάσανα και κίνδυνο να έρθουν χειρότερα για πολλούς συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, που το δεύτερο αποθεματικό νόμισμα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και πως το ΔΝΤ τα τελευταία δύο χρόνια έμεινε πίσω με αντιδραστικούς ρόλους με προσπάθειες της τελευταίας στιγμής για να το σώσει" τονίζει ο Doyle.
Δείτε ολόκληρη την επιστολήΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.