Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Μίζες σε Έλληνες κυβερνητικούς 17.000.000 Μάρκα.... από την DailmerΟι γερμανοί αποδειγμένα και με στοιχεία «λάδωσαν » με Μίζες 17.000.000,00 Μάρκα Γερμανίας τους πάντες στην Ελλάδα και επί μία 10ετία 1998 - 2008 αποδεδειγμένα λάδωναν έλληνες κυβερνητικούς..

Συγκεκριμένα, τα 17εκατομμύρια μάρκα πληρώθηκαν σε Μίζες προκειμένου η Daimler AG να προτιμηθεί για να πουληθούν 645 οχήματα σε ελληνικές δημόσιες υπηρεσίες κάνοντας χρήση τις «ιδιαίτερες και πολυετείς σχέσεις του Έλληνα αντιπρόσωπου της Daimler Mercedes στην Ελλάδα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.