Ολυμπιακοί Αγώνες : Στη μάχη 13 Έλληνες αθλητές και η Εθνική πόλο ανδρών

Δεκατρείς συνολικά Έλληνες αθλητές καθώς και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο πόλο ανδρών ρίχνονται στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων σήμερα.
Στις 11:00,η Αθηνά Δούκα αγωνίζεταιστην σκοποβολή, στα προκριματικά των 10μ. αεροβόλου πιστολιού ενώ στις 11:30,η Βάσω Μιλλούση στην ενόργανη γυμναστική (ασύμμετροι ζυγοί, δοκός ισορροπίας).
Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει στις 12:00 την Κροατία για τον Α όμιλο.
Η Χριστίνα Γιαζιτζίδου και η Αλεξάνδρα Τσιάβου θα επιδιώξουν την πρόκρισή τους στον ημιτελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών στις 12:50.

Στο ίδιο αγώνισμα, στους άνδρες, οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδάνηςσυμμετέχουν στις 13:30 στην τρίτη προκριματική σειρά για τηνπρόκριση στους ημιτελικούς.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης Άρης Γρηγοριάδης αγωνίζεται στα 100μ. ύπτιο στις 13:05 γιαμία θέση στον ημιτελικό του αγωνίσματος ενώ στο πινγκ - πονγκ, οΚαλλίνικος Κρεάνγκα θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του απλού τον Βέλγο Σάιβ στις 15:30. Ο έτερος αθλητής μας στο πινγκ - πονγκ,ο Παναγιώτης Γκιώνης θα διασταυρώσει τα ξίφη τουστις 17:30 με τον Ασάρ από την Αίγυπτο.
Στην ιστιοπλοΐα,στα Finn θα συμμετάσχει ο Γιάννης Μιτάκηςκαι στα Star οι Τσότρας/Παπαθανασίου.
Τέλος, ο Χρήστος Τσακμάκης στο κανόε καγιάκ σλάλομ (κατηγορία C1) αγωνίζεται στις 15:30.

Σχόλια