Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Ολοκληρώθηκε το "1ο Βasketball Summer Camp" Λάρισας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ένα από τα καλύτερα camp basket στην Ελλάδα..90 παιδιά από όλες τις ομάδες της Λάρισας συμμετείχαν σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα  υψηλού επιπέδου  που διήρκεσε 10 μέρες ....

Στο 1st basketball summer camp of Larissa παρευρέθηκε το team των πρωταθλητών Ελλάδας Βαγγέλης Αγγέλου, ο γυμναστής Αντρέας Γκατζουλης και ο Χρήστος Μαρμαρινος. Επίσης ο βοηθός του Γιουρι Ζντοβτς στην Αγία Πετρούπολη Στεφανος Δεδας , ο πρώην διεθνής διαιτητής Νίκος Πιτσιλκας , ο Δήμος Ντικουδης, ο Σωτήρης Καραποστολου ,ο κορυφαίος προπονητής στην A2 εθνική κατηγορία Γιάννης Τζημας και πολλοί άλλοι καλεσμένοι. Ο υπεύθυνος του προγράμματος Δεληχρηστος Δημήτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.