Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

To ιστορικό της κατάρριψης του Τουρκικού αεροσκάφους απ την Συρία


Δαμασκός, (SANA) - Εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας στρατού εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση:
στις 11:40 πμ στις 22/6/2012, άγνωστο αεροσκάφος παραβίασε τον εναέριο χώρο της Συρίας, προερχόμενο από τα δυτικά με υψηλή ταχύτητα σε πολύ χαμηλό ύψος πάνω από τα χωρικά ύδατα , έτσι ώστε η Συριακή αντιαεροπορική άμυνα να αντιδράσει με αντιαεροπορικά , καταρρίπτοντας άμεσα το αεροσκάφος. 
Το αεροσκάφος ήταν 1 χιλιόμετρο μακριά από τη γη, με αποτέλεσμα να
συντριβεί σε Συριακά χωρικά ύδατα δυτικά του χωριού Om al-Tuyour της επαρχίας Λατάκια 10 χιλιόμετρα από το παραλία.
Ο εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας πρόσθεσε επίσης ότι, ο στόχος αποδείχθηκε ότι ήταν ένα τουρκικό στρατιωτικό αεροσκάφος που εισήλθε στον εναέριο χώρο της Συρίας και αντιμετωπίσθηκε σύμφωνα με τους νόμους και τις διαδικασίες που εφαρμόζονται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ο εκπρόσωπος είπε επίσης ότι οι «ναυτικές δυνάμεις» των δύο χωρών έχουν δημιουργήσει δίαυλο επικοινωνίας και πολεμικά πλοία της Συρίας, μαζί με Τουρκικά ψάχνουν για τους δύο πιλότους που αγνοούνται.

Υ.Γ
Τα διαβάζει κανείς αυτά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας..;;
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.