Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2012

Το τούρκικο αεροσκάφος μπορεί να το κατέρριψε το ρωσικό «PANTSIR»

Στο περιστατικό με το τουρκικό αεροσκάφος F-4 Phantom, το οποίο καταρρίφθηκε από την συριακή Α/Α, μπορεί να χρησιμοποιήθηκε το αντιαεροπορικό πυραυλικό πυροβολικό σύστημα «PANTSIR S1». 

«Από τις πληροφορίες βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο, προκύπτει, πως το τουρκικό Phantom πιθανόν να είχε καταρριφθεί από πυροβόλα όπλα.
Από τα υπάρχοντα στη συριακή Α/Α συστήματα, μπορούσε να είναι το αντιαεροπορικό πυραυλικό πυροβολικό σύστημα «PANTSIR», - πληροφόρησε ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας αρχιστράτηγος Λεωνίντ Σάζιν.
Απαντώντας στο αίτημα να δοθεί η εκτίμηση της κατάστασης της συριακής Α/Α ο Σάζιν παρατήρησε, πως «αυτό το περιστατικό απέδειξε την βιωσιμότητα και την πολεμική ετοιμότητα των συστημάτων Α/Α της Συρίας, όπως επίσης και το ότι μπορεί ακόμα πολλά να δείξει».
http://greek.ruvr.ru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.