Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

O κ. Τσίπρας χρειάζεται και σεμινάρια διπλωματίας και μαθήματα οικονομίας


Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού και βουλευτής Εύβοιας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος, αναφερόμενος στο πρόγραμμα που παρουσίασε σήμερα 1η Ιουνίου 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε την εξής δήλωση:
«Ο κ. Αλέξης Τσίπρας μπορεί να ανήκει στους αντιμνημονιακούς πολιτικούς, αυτό όμως δεν ισοδυναμεί με αποδοχή της ακοστολόγητης διανομής υποσχέσεων σ’ όσους μιλάνε ελληνικά, αλλά και σε όσους δεν μιλούν, αλλά είναι λαθρομετανάστες και απολαμβάνουν της στοργής του.


Με θολή... κατοχύρωση ΑΟΖ, μόνο με ανοχή της Τουρκίας, η χώρα μας παραμένει στα ίδια μονοπάτια φοβικής αντιμετώπισης της ιστορικής της ευκαιρίας.

Επιπλέον κ. Τσίπρας χρειάζεται και σεμινάρια διπλωματίας και μαθήματα οικονομίας».

1 σχόλιο:

  1. Την καμπούρα του άλλου την βλέπουν, την δικιά τους;
    Καλή νύχτα και για όσους δυσκολεύονται να κοιμηθούν λόγω αριστερού "κινδύνου" συστήνω ανεπιφύλακτα http://www.healthview.gr/node/198

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.