Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Οι συνάδελφοι του MEGA απολύθηκαν ΔΕΝ απομακρύνθηκαν....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Kάποιος να ξυπνήσει το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ από τον ύποπτο ύπνο τους. Είκοσι τέσσερις (24) συνάδελφοι απολύθηκαν από το MEGA. Ακούει κανείς;!....
Αν μπροστά σε αυτή την πρωτοφανούς έκταση εκβιαστική απομάκρυνση 24 (και ολογράφως) - είκοσι τεσσάρων - συναδέλφων δημοσιογράφων από το MEGA το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ δεν έβγαλε ούτε «κιχ» τότε είναι παντελώς ανίκανο και εξόχως επικίνδυνο να διαχειριστεί από εδώ και πέρα την τύχη όλων των Δημοσιογράφων.

Ακόμη και σήμερα, 1η Ιουνίου 2012, το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ απέδειξε ότι δεν είναι ικανό να αντιληφθεί την κρισιμότητα της ολοένα κλιμακούμενης επίθεσης των ισχυρών των ΜΜΕ, που όχι μόνο έχουν αποφασίσει να ισοπεδώσουν κάθε εργασιακή και ασφαλιστική κατάκτησή μας, αλλά ωμά και κυνικά λένε στον ελληνικό λαό ότι η ενημέρωσή του είναι προϊόν των επιθυμιών και των συμφερόντων τους.

Είκοσι τέσσερις (24) δημοσιογράφοι του Mega από αύριο θα περάσουν από το «κρυσφήγετο» του Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ για να εγγραφούν στους καταλόγους των ανέργων και σε λίγο θα ακολουθήσουν και όσοι άλλοι αρνηθούν να υπογράψουν τις νέου τύπου ταπεινωτικές συμβάσεις, που μεταμορφώνουν τους δημοσιογράφους σε «υπαλλήλους γραφείου» υποχρεωμένους να δουλεύουν όπου τους υποδεικνύουν οι εργοδότες που μπήκαν στα ΜΜΕ για να εξυπηρετήσουν τα ευρύτερα επιχειρηματικά συμφέροντά τους και να ποδηγετήσουν την ενημέρωση του Ελληνικού Λαού.

Καλούμε έστω και πολύ αργά το Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ να εκδώσει άμεσα όχι μόνο μία απλή ανακοίνωση-χαρτοπόλεμο, από αυτές που συνηθίζει να αναπαραγάγει, αλλά να αποφασίσει επιτέλους πως θα υπερασπίσει επιτέλους τους Ελληνες Δημοσιογράφους, που οδηγούνται μαζικά στην εξαθλίωση, στην επαγγελματική περιθωριοποίηση και στον κοινωνικό αποκλεισμό.
Δεν υποχωρούμε

Δεν συμβιβαζόμαστε

Δεν υποκύπτουμε

Η ΕΣΗΕΑ θα ανακτήσει την χαμένη της Αξιοπρέπεια

Όλοι μαζί Ενωμένοι

Τα ψέματα τελείωσαν

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
andimosiografoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.