Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

Joachim Loew: "Κανείς δεν υπολόγιζε τους Έλληνες. Είναι αυθεντίες στην αποτελεσματικότητα"


Γράφει το
"Πρέπει να βελτιωθούμε λίγο στην επίθεση. Μετά από τρία δύσκολα παιχνίδια, μπορούμε να είμαστε λίγο περισσότερο επικεντρωμένοι στον τρόπο που προετοιμαζόμαστε", δήλωσε ο προπονητής της Γερμανίας Joachim Loew.
Η ομάδα του κέρδισε και τα 10 παιχνίδια των προκριματικών.
"Το παιχνίδι εναντίον της Ελλάδας θα είναι πολύ διαφορετικό. Είναι πολύ επικίνδυνοι", είπε ο 52χρονος προπονητής.

Η τρεις φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, αντικρύζοντας τον πρώτο τίτλο τους από το 1996, νίκησε 1-0 την Πορτογαλία και την Ολλανδία 2-1 πριν από την τελική νίκη κατά της Δανίας, αλλά ο Loew είπε ότι οι Έλληνες θα είναι σκληρό καρύδι και η ομάδα του θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ.
Παρά τις ελπίδες της γερμανικής μια άνετη νίκη, οι αντίπαλοί τους έχουν δεχθεί περισσότερα από ένα γκολ μόνο δύο φορές σε 24 παιχνίδια.
"Κανείς δεν υπολόγιζε τους Έλληνες. Είναι αυθεντίες στην αποτελεσματικότητα", δήλωσε ο Loew.
"Οι Έλληνες είχαν μέχρι τώρα τρεις κλασικές ευκαιρίες να σκοράρουν στο τουρνουά και σκόραραν τρία γκολ. Θα είναι μια καλή πρόκληση για εμάς να προσπαθήσουμε να λύσουμε", είπε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.