Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Γερμανοί πολίτες :"Η Βild λέει ψέμματα εις βάρος των Ελλήνων" [video]

Mε αφορμή την νέα προκλητική επιστολή της Bild "Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος" που στην ουσία υποδεικνύει στους
Έλληνες τί να ψηφίσουν δημοσιεύσαμε το παρακάτω video.
Στο ρεπορτάζ αυτό οι Γερμανοί πολίτες  σχολιάζουν τους Έλληνες και μιλούν  για τα δικά τους ΜΜΕ.Χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια που κάνουν για την εφημερίδα Bild.
Δείτε το video που ακολουθεί (2:28 και 5:01) :
 

Στο ρεπορτάζ, το οποίο έλαβε χώρα στο Βερολίνο, πολίτες που συναντήσαμε τυχαία στο δρόμο εκφράζουν τη γνώμη τους πάνω στα σημαντικότερα θέματα που αφορούν την χώρα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.